VOP ontwaakt weer uit zijn winterslaap! De meeste teams zijn weer begonnen met trainen en ook de eerste wedstrijden staan al weer op het programma. Komende zaterdag is er genoeg te doen bij VOP!

Bekerwedstrijd Vrouwen
Om 12:30 uur strijdt ons vlaggenschip van het vrouwenvoetbal om een plaats in de volgende ronde van de beker. Sporting Martinus uit Amstelveen is de tegenstander. Deze wedstrijd is tevens het officiële debuut van trainster Loes Camper bij VOP. De afgelopen weken hebben de dames goed getraind en aan elkaar kunnen wennen. Sporting Martinus is koploper in de 5e klasse, dus een geduchte en in goede vorm stekende tegenstander. Reden genoeg om VOP te komen aanmoedigen komende zaterdag!

Kampioen?
VOP JO13-1 is aan een ijzersterk seizoen bezig. In de 2e klasse staan ze dan ook trots bovenaan, wat door de KNVB beloont werd met een (terechte) promotie naar de 1e klasse! Bij winst op laagvlieger Hoogland JO13-2 is VOP niet meer in te halen voor de concurrentie en kan de kers op de taart worden geplaatst met een kampioenschap! Echter….. er moet nog gewonnen worden, dus alle support komende zaterdag is nodig! Ben jij er bij? De wedstrijd begint om 09:45 uur!

Daarnaast komen VOP 2 (oefenwedstrijd, 10:30 uur tegen VVZA 2), VOP 3 (competitiewedstijd) tegen nummer 2 VVZ’49 en VOP JO19-1 (oefenwedstrijd) in actie! Deze wedstrijden beginnen om 13:30 uur en 14:30 uur. Alle reden om dus zaterdag naar VOP te komen.

VOP 1 speelt de eerste wedstrijd na de winterstop uit bij nummer 9 VIOD. Een mooie test om te kijken hoe de mannen van Herman Verrips uit de winterstop zijn gekomen na het trainingskamp van afgelopen weekend. Winst is uitermate belangrijk in de strijd om de tweede periodetitel, dus kom naar Tienhoven waar de wedstrijd om 14:30 uur begint!