Vandaag ontvingen we het treurige bericht dat onze eregast op zaterdagen, “Opa Jan” afgelopen woensdag is overleden.

Opa Jan was al seizoenen lang een graag geziene gast langs de velden van VOP. Vrijwel iedere zaterdag was hij vol hartstocht supporter van ALLE VOP-teams. Klein of groot, jong of oud, man of vrouw iedereen kon rekenen op de fanatieke aanmoedigingen van Opaatje, zoals hij bekend stond.

Ook in de kantine was hij een graag geziene gast. Door Renate voorzien van een patatje en een colaatje maakte hij graag een praatje met iedereen! Bijzonder trots was hij op zijn VOP sjaal en muts die hij van oer-voppers Gert en Micheal had gekregen. Met iedereen werd de wedstrijd doorgenomen en werd er hardop gefilosofeerd over VOP 1. Ook kon hij vol trots over zijn kleinkinderen vertellen.

Afgelopen zaterdag mistten we opaatje al, we hoopten dat hij de wedstrijd vergeten was…. maar helaas bleek hij toen al niet in staat om VOP te bezoeken. We zullen opaatje enorm missen. Zijn glimlach en vriendelijkheid was een ware toevoeging voor onze mooie vereniging. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Er is gelegenheid tot afscheid te nemen op maandag 29 april in het uitvaartcentrum van UVZ, kerklaan 2a te Hoogland van 19:00-19:30 uur. De afscheidsdienst en begrafenis vindt plaats op dinsdag 30 april om 13:00 uur in de R.K. Josephkerk, Van Tuyllstraat 27 te Hooglanderveen.