Het huidige seizoen loopt al weer op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn ingepland, nog wat toernooien en dan zit de zomerstop er weer aan te komen. Voor volgend jaar zijn we de teamindelingen weer aan het maken en we hebben altijd nog ruimte voor nieuwe leden in alle leeftijden, jongens, meisjes, dames en heren!

We kennen geen wachtlijsten dus je kunt direct beginnen met voetballen bij de leukste vereniging van Vathorst en omstreken! Lekker voetballen met je vriendjes of vriendinnetjes, samen werken om beter te worden en vooral lol en plezier hebben op de trainingen en wedstrijden, dat staat allemaal voorop!

Zo zoeken we voor onze nieuwe Meiden onder 11 nog een aantal enthousiaste meiden van geboortejaar 2009 en 2010. Ook de meiden onder 15 kunnen nog versterking gebruiken en ons vrouwenteam kan ook zeker nog een aantal enthousiaste spelers gebruiken!

Verder zijn er in de jongenscategorieën ook nog plekken over die ingevuld kunnen worden! Van peuter tot en met onder 18 je bent van harte welkom bij VOP voor een leuk voetbalseizoen! Meer informatie? Stuur even een mail naar info@voetbal-vop.nl