Afgelopen maandag 27 mei hield VOP een inspirerende beleidssessie met de KNVB en een grote vertegenwoordiging van onze (jongere) jeugdleden!

Centraal stond de vraag: waar staat VOP voor en waar willen we naar toe. Wat maakt onze vereniging nu uniek en hoe zorgen we er met zijn allen voor dat jeugdleden de weg naar VOP weten te vinden, bij onze mooie vereniging blijven en hoe zorgen we ervoor dat de vereniging naar een ander niveau komt op alle vlakken.

De sessie begon, na een korte inleiding en voorstelronde, met de sterke punten van VOP. In deelgroepen moesten de aanwezigen aangeven wat onze vereniging uniek maakt en waarom je bij VOP wilt voetballen. Uit de antwoorden bleek dat wij een unieke vereniging zijn in Amersfoort en dat we heel veel sterke punten hebben!

In de volgende ronden kwamen de verbeterpunten aan bod en deze zijn er (niet verrassend) zeker! Van de aanmeldprocedure, clubcultuur, activiteiten buiten voetbal om, kick-off aan het begin van het seizoen tot aan de organisatiestructuur: alle facetten kwamen aan bod. Een mooi resultaat en genoeg aanknopingspunten om met zijn allen aan te werken.

Na de plenaire bespreking van de verbeterpunten werden er voor de quick-wins acties uitgezet en actiehouders aangewezen. Daarmee zijn we er nog niet, want ook beleidsmatig gaan we, in samenwerking met de jeugd en de KNVB zaken verder uitwerken.

Alle aanwezigen: bedankt voor de inzet en……..to be continued: VOP on the move!