Jeugd

UpdateTrainingstijden 2018-2019

De tweede versie van de trainingstijden staan online! Dit schema is geldig vanaf 1 september 2018! Eerder trainen? Neem contact op met Wedstrijdzaken via wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl of app naar 06-41439700

Belangrijke data:

11-08-2018:  Eerste training VOP 1

25-08-2018: Damestoernooi, VOP 1 – Hees 1, kick-off voor teams die beker spelen.

01-09-2018: Start bekercompetitie, Kick-off voor teams die geen beker spelen.

Medio […]

Speciale VOP-Actie bij Cataluna Tapas en Grill!

Cataluna Tapas en Grill is komend seizoen sponsor van Man of The Match van VOP 1! Daarom speciaal de komende maanden deze actie: onbeperkt Tapas v.a. € 18,00 per persoon en speciaal voor VOP leden een kannetje Sangria voor maar € 7,50!!! Reserveer snel via de website of bel 033-4750330!

Nu ook de lekkerste tapas […]

Kunstgras gereed voor training!

Afgelopen weken heeft de SRO ons oude kunstgras vervangen door een spiksplinternieuw kunstgrasveld! Deze is gisteren aan ons opgeleverd. Per heden kan er dus weer op kunstgras getraind worden.

Wij danken onze buren HC Eemland voor de gastvrijheid in de afgelopen weken zodat onze veteranen, dames en overige team gewoon door konden voetballen!

Het trainingsschema voor […]

Indeling overige Teams

De overige teamindelingen zijn ook bekend gemaakt. Deze kunnen via voetbal.nl bekeken worden. Voor degenen die de app niet hebben volgt hier kort de indeling:

VOP 2 (res. 4e klasse): Cobu Boys 3, Eemdijk 3, Hees 2, IJsselmeervogels 5, KVVA 2, Nieuwland ASC 3, Posthoorn de 2, Roda’46 3, Spakenburg 4, VVZA 2, Valleivogels 4

VOP […]

Categorie: Jeugd, Nieuws, Senioren| |

Gezocht: Hoofd Jeugdopleiding

De Jeugd van VOP is de levensader van de club. Om het jeugdbestuur verder te versterken is er ruimte voor een nieuwe functie: Hoofd Jeugdopleiding (HJO). De HJO wordt de spil in onze jeugdopleiding en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gehele opleiding.

Het bestuur vind het belangrijk dat de HJO zich gaat richten […]

Categorie: Jeugd, Nieuws| |

Update Schalke’04 Event.

De afgelopen week zijn we intenstief bezig geweest om te bepalen hoe we om kunnen gaan met de ontstane situatie en degenen die zich ingeschreven hebben zo goed mogelijk kunnen helpen.

1) Er zijn diverse tegenstrijdige verklaringen tussen Sporting Events en Schalke’04 over wie nu de schuldige is. Feit is dat ingeschrevenen gedupeerd zijn.
2) […]

Categorie: Jeugd, Nieuws| |

Vrijwilligers bedankt!

Komende zaterdag 7 juli om 20:00 uur willen we graag alle trainers, leiders, scheidsrechters, coördinatoren etc. etc. bedanken voor hun vrijwillige inzet in het afgelopen jaar. Kom gezellig zaterdagavond een drankje drinken in onze prachtige kantine. Het bestuur staat voor jullie klaar achter de tap!

Indeling jeugdteams

Beste ouders, spelers,

Ook dit jaar is er weer hard gepuzzeld om een nieuwe indeling te maken. Heb je vragen over de indeling? Mail deze dan naar tcjeugd@voetbal-vop.nl en jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl.

Mocht je omwille van jouw privacy jouw naam verwijderd willen hebben van de site: mail dan naar wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl.

Meidenteams:

MO15-1:

Heilbron, Danica

Huizing, Suzanne

Ribberink, Jennifer

Duin, Britt

Miedema, Rixt

Albert, Quincy

Hilbers, Mikki

Schreijer, Lois

Ket, Marit

Britte […]

Categorie: Jeugd, Nieuws| |

Inleveren materiaal!

Het inleveren van de uitgereikte materialen vindt dit jaar plaats op dinsdag 26 juni om van 19:00 – 21:00 uur! We verzoeken alle leiders en trainers de materialen in te leveren.

Kun je niet? Neem dan even contact op met wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl.

Rustperiode natuurgras en aanleg nieuw kunstgrasveld!

Natuurgras
Per 18 juni is de rustperiode aangebroken voor onze grasvelden. Dit betekent dat de komende tien weken (dus tot 25 augustus) GEEN gebruik gemaakt kan worden van onze natuurgrasvelden. Deze periode wordt door de SRO gebruikt voor onderhoud en gereed maken van de velden voor het nieuwe seizoen.

Kunstgras
Normaal gesproken kon er in de zomermaanden […]