Het bekervoetbal is weer (deels) achter de rug, er waren successen en minder grote successen. Rare uitslagen in voor- en tegenspoed. Alles in de voorbereiding op de competitie die zaterdag dan echt gaat beginnen!

Kleedkamerindeling
Het programma, de kleedkamer- en veldindeling kun je hier vinden: Kleedkamerindeling 22-09-2018.

Laat na afloop de kleedkamers (zowel uit als thuis) netjes achter. Let op: Er kunnen altijd nog last-minute wijzigingen worden doorgevoerd! Dus kijk altijd op zaterdag nog even of alles hetzelfde is,mocht je een foutje vinden, laat het even weten!

Grote Clubactie
Dit jaar hebben alle jeugdleden ook weer verkoopboekjes voor de Grote Clubactie gehad. Het is voor de club belangrijk dat er zoveel mogelijk loten verkocht worden, de opbrengsten worden geïnvesteerd in de jeugd! Tevens zijn er weer mooie prijzen te winnen dit jaar voor de topverkopers! We rekenen op jullie!

Lockers!!!! voor ballen en materialen
Beste trainers/ coaches,

Wij hebben geconstateerd dat er enkele teams zijn waarvoor wij momenteel geen locker beschikbaar hebben,dit omdat alle lockers in gebruik lijken te zijn.
Van enkele lockers hebben wij het idee dat deze niet door teams gebruikt worden, maar deze lockers zijn wel afgelsoten met een slotje.

Graag ontvang ik van elk team (trainer/ coach) een reactie op deze mail naar: patrick.egberink@rhdhv.com (zie ook CC in de leiders/trainers mail) waarin wordt aangegeven welk locker-nummer door welk team in gebruik is.
Alle lockers zijn voorzien van een sticker met hierop een nummer (1-32).

• Team :
• Lockernummer :
• Naam trainer/ coach :

Uiterste reactietermijn is vrijdag 28 september.
Indien wij geen reactie hebben ontvangen wordt aangenomen dat de locker niet in gebruik is door een team en worden de sloten zaterdag 29 september doorgeknipt en de eventuele spullen/ materialen eruit genomen en toegevoegd aan de materialenvoorraad

De vrijgekomen lockers worden vervolgens uitgegeven aan de teams welke op dit moment nog geen locker beschikbaar hebben.
Beleid van de club is dat ieder team recht heeft op 1 locker.

Ter informatie:
Aan het einde van het seizoen dienen alle materialen welke vanuit de club verstrekt zijn aan de teams retour te worden geleverd en dienen alle lockers leeg en open opgeleverd te worden. Aan het einde van het seizoen ontvangen jullie hierover meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Patrick Egberink

Uitwedstrijden
De uitwedstrijden en adressen kun je (naast de VOP APP) ook hier vinden: http://www.voetbal-vop.nl/programma/. Klik op het huisje met het pijltje naar rechts en vervolgens klik je op de wedstrijd (niet op de ‘i” erachter). Standaard opent dit scherm op de thuiswedstrijden.

Bardienst
De indeling van de bardienst is gepubliceerd! Kijk snel hier wanneer jij bent ingedeeld! Kun je niet, wissel met iemand binnen jouw team. Voor vragen: mail barcommissie@voetbal-vop.nl

Bespreekruimte
De bespreekruimte kan vooraf gereserveerd worden via: wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl of een app naar: 06-41439700. Wie het eerst komt…… In de bestuurskamer kunnen geen besprekingen plaatsvinden, tenzij je daar met het dienstdoende bestuurslid over hebt overlegd.

Trainingsschema en hulp bij trainingen!
Willen alle leiders/ trainers zich houden aan het trainingsschema zoals dit op de site staat (update gemaakt, dus kijk nog een keer!)? In onderling overleg kan natuurlijk altijd veel geregeld worden, maar het trainingsschema is leidend! Je vindt het schema hier: http://www.voetbal-vop.nl/downloads/

De KNVB heeft een hulp app om trainingen te geven: https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/actueel/hoe-werkt-het
Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken.

Tot slot: wensen we jou heel veel succes en plezier komende zaterdag! Vragen over dit bericht kunnen via wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl