Afgelopen week is op de site “Voetbal Amersfoort” Thijmen Warmelink gekozen tot speler van de maand in Amersfoort. Met maar liefst ruim 48% van de stemmen liet hij diverse Amersfoortse vedetten achter zich…. nu zult u zeggen, wie is Tijmen Warmelink?

Tijmen speelt bij VOP JO19-1 (de vroegere A1) en kenmerkt zich als een échte teamspeler. Altijd oog voor zijn medespelers, sociaal en daarnaast ook een talentvolle voetballer die al af en toe aan VOP 1 kan en mag ruiken. Misschien geboren als geintje…. maar ook kenmerkend voor de goede teamgeest van deze oudste jongeren van VOP nomineerden zijn teamgenoten hem als speler van de maand. De kracht van het medium Facebook liet zich al snel gelden met dit mooie resultaat! Is dit dan onterecht? Nee, zeker niet! Zijn teamgenoten nomineerden hem niet alleen als geintje, maar ook als waardering. Daarnaast zegt het ook iets over de enorme teamgeest van dit team.

Hoewel het team best wel een lastig jaar heeft gehad met twee trainers die om uiteenlopende redenen stopten, hebben ze nu weer een stabiele draai gevonden! Dat is ook te zien in de spelvreugde en het plezier onderling! Een knappe prestatie van deze jongens die dus een hecht collectief blijken te zijn. VOP kan hier nog een mooie toekomst mee krijgen, want er zit genoeg potentie, talent en wilskracht in deze selectie. Kortom als VOP zijn we trots op onze JO19-1, met deze keer als uitgelicht voorbeeld in het bijzonder Tijmen Warmelink. Op naar de senioren!