Vrouwen VOP winnen ook derde wedstrijd in één week!

Deze zaterdag moesten we naar Achterveld waar wij weer op een ouderwetse grasmat mochten spelen. We begonnen de wedstrijd zeer goed met veel aanvallend voetbal en goede kansen. De bal werd 2 x goed neergelegd voor Priscilla die met de afstandsschoten (20meter zowel met links als met rechts) 0-2 maakten (12e en 29e min). VOP snakte naar het rustsignaalwant de vermoeidheid zat aardig in de benen. Achterveld maakte hier gebruik van en scoorde de aansluittreffer 1-2.

Na de rust 5 x gewisseld en gingen we verder maar te zien was dat VOP niet veel meer te vertellen had en de tegenstander werd sterker. In de 75e minuut resulteerde dat in de gelijkmaker 2-2. Het goede van VOP is dat ze niet opgeven en doorgaan om toch nog de overwinning binnen te halen. In de 87e minuut een dieptebal op Berber. Zij kwam 1 op 1 met de keepster maar aan de andere kant was Denise meegelopen. Berber speelde de bal naar haar waarop Denise de bal in het doel schoot. 2-3. Gelukkig floot de goed leidende scheidsrechter na een paar minuten af en was VOP Vr. 1 weer 3 punten rijker.