De afgelopen maanden is het bestuur van VOP (Vathorst) versterkt met maar liefst vier mensen! We zijn dan ook erg blij om te melden dat het bestuur de komende maanden grote stappen gaat maken in het vormen van een nieuw en verbeterd jeugd- en technisch beleid! We stellen het bestuur dan ook kort even (opnieuw) aan jullie voor!

Secretaris

Silvia van Beekhoven is de nieuwe secretaris van het bestuur. We zijn erg blij om een waardig opvolger voor Ingrid van Gent te hebben gevonden. Silvia zal zich naast de secretaris werkzaamheden ook vooral bezig houden met de kantine bezetting. De afgelopen maanden hebben we haar al zeer kunnen waarderen door haar slagvaardigheid, enthousiasme en daadkracht voor onze vereniging!

Technische zaken

Dennis van Dijk is namens de technische commissie toegetreden tot het bestuur, waarmee een wens die hoog op de agenda stond voor ons in vervulling is gegaan. We zijn erg blij met het toetreden van meer voetbal know-how tot het bestuur. Dennis gaat zich in eerste instantie richten op de samenstelling van de selectie voor komende seizoen (VOP 1 en 2), maar is ook niet te beroerd om zijn kennis breder te delen voor de vereniging. Daarnaast is het bestuur samen met Dennis bezig om het nieuwe voetbaltechnische beleid vorm te geven.

Jeugdvoorzitter

Remco Root is per 1 januari de opvolger van Kees van Daatselaar. Remco is inmiddels volledig ingewerkt door Kees en zal onderbeleiding van Eric en Joost de taak van Jeugdvoorzitter op zich nemen. Velen kennen Remco nog wel als scheidsrechter. Remco staat bijna altijd voor de vereniging klaar en vindt de opbouw van de jeugd erg belangrijk! Vandaar ook deze rol voor hem!

Penningmeester

Kawe Eghdami is penningmeester van onze vereniging. Kawe heeft ruime financiële ervaring in zowel zijn werk als in de voetbalwereld. Daarnaast staat hij open voor suggesties, denkt altijd in het belang van de vereniging en heeft veel kennis van financiële structuren. Kortom: de juiste man op de juiste plek denken wij! De komende maanden zal hij worden ingewerkt door Joost en Eric om deze rol zo goed mogelijk te vervullen.

Algemene Zaken

Al wat langer in het bestuur dan bovenstaande vier is Patrick Egberink. Hij is met zijn nuchtere blik op zaken een perfecte aanvulling op de boven-  en onderstaande bestuursleden. Patrick is verantwoordelijke voor alle accomodatie zaken van velden tot kleedkamers, van kantine tot aan de verlichting. Ook de contacten met de SRO worden door hem onderhouden. Tevens is Patrick verantwoordelijk voor de materialen van de teams.

Voorzitter en Sponsoring

Eric Carbijn is (soms in stilte) een zeer belangrijke drijvende kracht achter onze vereniging. Als voorzitter staat hij open voor discussie maar daadkrachtig in de besluitvorming daar waar nodig. Eric zal de functie als voorzitter tot eind van dit seizoen vervullen, daarna moet iemand anders dit gaan oppakken. Te meer omdat Eric zich dan meer op Sponsoring kan gaan richten. Deze zeer belangrijke samenwerking met bedrijven vormt ook een belangrijke bron van inkomsten en in deze wereld ligt ook Eric zijn daadwerkelijke kracht.

Wedstrijdzaken

Joost de Geus is verantwoordelijk voor wedstrijdzaken. De planning van de zaterdag, communicatie hierover, scheidsrechterscoördinatie en toernooien zijn zaken die hij oppakt. Daarnaast heeft Joost de afgelopen maanden ook de ledenadministratie en samen met Eric het penningmeesterschap opgepakt. Door de nieuwe bestuurssamenstelling hoopt hij het iets rustiger te krijgen in de komende maanden, zodat hij ook op zaterdag nog wat wedstrijden kan fluiten……