VOP 1 heeft afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning geboekt op directe concurrent DESTO. Vooraf stonden beide ploegen in punten gelijk en de winnaar zou direct doorschuiven naar de middenmoot. VOP trok daarbij aan het langste eind.

Gesteund door het fanatieke thuispubliek ging VOP direct in de aanval en voortvarend van start. VOP was duidelijk de betere ploeg en kwam dan ook terecht op voorsprong. Omdat DESTO vlak voor rust een aantal kansen liet liggen, bleef het 1-0.

In de tweede helft was VOP ook de betere ploeg en troefde het DESTO af op inzet en spel. DESTO (dat in de voorgaande twee wedstrijden knappe overwinningen had geboekt) was niet bij machte om het VOP moeilijk te maken en VOP kon zo uitlopen na 3-0. Man van de wedstrijd was Mark van Houten die met drie assists een belangrijk aandeel in de zege had.

Aankomende zaterdag speelt VOP 1 niet, maar op 28 november staat wederom een belangrijke wedstrijd tegen FC Driebergen op het programma. Bij winst kruipt VOP naar de subtop!

Het tweede pakte afgelopen zaterdag zijn tweede punt tegen CJVV! Een mooie morele opsteker voor de ploeg van trainer Jacob Melissen, die qua spel al weken een stijgende lijn ziet. Het wachten is op de eerste overwinning……