Wedstrijdkleding van v.v. VOP kan vanaf nu online gekocht worden via van Duinkerken! Het is mogelijk de kleding online te bestellen: https://clubs.deventrade.com/nl/vop/clubcollectie

Het speelschema en de kleedkamerindeling vind je hier: Kleedkamerindeling 7 maart 2020

Laat na afloop de kleedkamers (zowel uit als thuis) netjes achter. Let op: Er kunnen altijd nog last-minute wijzigingen worden doorgevoerd! Dus kijk altijd op zaterdag nog even of alles hetzelfde is,mocht je een foutje vinden, laat het even weten!

Hek
Het terrein wordt iedere avond afgesloten. We hebben namelijk nogal wat te maken met vandalisme. Dit betekent ook dat als je op een zaterdagavond jouw auto laat staan deze pas bij de volgende opening van het terrein af kan (maandagavond). Houdt hier dus rekening mee! Trainers en leiders kunnen het slot openen met hun eigen sleutel.

Bardienst

De bardienst is gedeeld met de leiders! Deze week zijn de volgende teams aan de beurt: Jo15-1, JO8-2, JO10-1 en VOP2 en 3!

Rookvrij

VOP is op weg naar een rookvrij sportpark. Hiervoor is een beleid opgesteld. Dit betekent concreet dat er tot 12:30 uur alleen gerookt mag worden op één aangegeven plek op het terras/balkon bij de kantine. Meer informatie kun je hier vinden: https://www.voetbal-vop.nl/op-weg-naar-een-rookvrij-sportpark/

Uitwedstrijden
De uitwedstrijden en adressen kun je (naast de VOP APP) ook hier vinden: http://www.voetbal-vop.nl/programma/. Klik op het huisje met het pijltje naar rechts en vervolgens klik je op de wedstrijd (niet op de ‘i” erachter). Standaard opent dit scherm op de thuiswedstrijden.

“Baaldagen”

Er kunnen vanaf heden geen baaldagen meer aangevraagd worden. Als je als team niet kunt moet in overleg met de tegenstander de wedstrijd verplaatst worden.

Bespreekruimte
De bespreekruimte kan vooraf gereserveerd worden via: wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl of een app naar: 06-41439700. Wie het eerst komt…… In de bestuurskamer kunnen geen besprekingen plaatsvinden, tenzij je daar met het dienstdoende bestuurslid over hebt overlegd.

Trainingsschema en hulp bij trainingen!
Willen alle leiders/ trainers zich houden aan het trainingsschema zoals dit op de site staat (update gemaakt, dus kijk nog een keer!)? In onderling overleg kan natuurlijk altijd veel geregeld worden, maar het trainingsschema is leidend! Je vindt het schema hier: http://www.voetbal-vop.nl/downloads/

De KNVB heeft een hulp app om trainingen te geven: https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/actueel/hoe-werkt-het
Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken.

Tot slot: wensen we jou heel veel succes en plezier komende zaterdag! Vragen over dit bericht kunnen via wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl