Op zaterdag 22 augustus organiseert VOP het Dames Voorbereidingstoernooi. Een ideale gelegenheid voor Damesteams uit de derde, vierde en vijfde klasse om op een sportieve, maar bovenal gezellige manier, de voorbereiding voor het komend voetbalseizoen vorm te geven. Tevens zijn Meiden A teams welkom.

Het toernooi vangt aan rond het middaguur en zal rond 16:30 uur afgelopen zijn. Daarna is er voor alle teams de gelegenheid om een hapje te eten. Hiervoor vragen wij per persoon een kleine bijdrage van € 10,-. Daarnaast zal DJ Melvin draaien en zorgen voor de juiste stemming zodat ook de voeten na het toernooi nog van de vloer komen.

Opgeven voor het toernooi kan via wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl, u ontvangt dan een inschrijfformulier waarop u kunt aangeven of u en met hoeveel personen u mee wilt eten. Het bedrag dient minimaal 4 werkdagen voor 22 augustus op de rekening van VOP gestort te worden met als omschrijving: ‘damestoernooi – teamnaam – en het aantal deelnemende personen-. Het bankrekeningnummer van VOP is: NL ABNA 0553296884

Leden/ teams van VOP die niet deelnemen aan het toernooi maar wel graag gebruik willen maken van het eten kunnen zich via wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl aanmelden. Ook hier geldt: voor deelname dient het bedrag vooraf betaald te worden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de 22e en er een gezellige en spetterende seizoensstart van te maken!