Beste leden,

Het nieuwe voetbalseizoen begint weer! Vandaag is dan ook gestart met de inning van de contributie voor spelende en trainende leden. Als jij ingeschreven staat bij VOP als lid, maar je bent geen spelend of trainend lid, dan ontvang je ook geen factuur.

Vandaag  ontvang je via clubcollect een e-mail en/of SMS met een link naar jouw factuur. Via deze link kan je de betaalwijze kiezen. We kennen de volgende mogelijkheden:

– Direct via Ideal in één keer
– In één keer via automatsiche incasso
– In 5 termijnen (let op: hier zijn extra kosten aan verbonden!)
Zorg bij automatische incasso voor voldoende saldo op de rekening. ClubCollect brengt per stornering 3,50€ administratiekosten in rekening.

Kies je geen betaalwijze dan gaat de inning na 19 dagen (rond 1 september) automatisch over op automatische incasso in termijnen (inclusief de extra kosten)! Het is dus belangrijk dat je op tijd inlogt, en een keuze maakt!

Vrijwilligersborg
In de Algemene Ledenvergadering is besloten dat er een vrijwilligersborg van € 50,- voor spelende en trainende leden die spelen vanaf de JO8 geheven wordt. Deze borg wordt, na uitvoering van de activiteiten weer teruggestort door VOP. Zie het vrijwilligersbeleid voor meer informatie.

 

Jeugdsportfonds:
Leden die voetballen via het Jeugdsportfonds dienen zelf een aanvraag te doen hiervoor bij het JSF. Dit moet ieder seizoen opnieuw. Dus indien jouw situatie hiervoor in aanmerking komt, vergeet dan niet deze aanvraag te doen. Doe je dit niet, dan dien je zelf de contributie te voldoen. Informatie hierover kan hier gevonden worden:
https://www.voetbal-vop.nl/lidmaatschap/
en uiteraard op de site van het jeugdsportfonds zelf: https://jeugdfondssportencultuur.nl/

We wensen iedereen een mooi positief seizoen toe met veel (voetbal)plezier!

Met sportieve groet,

Joost de Geus
Penningmeester VOP