Op zaterdag 12 december jl. waren Albert Engel (directeur) en Patrick Blom van Bectro installatietechniek te gast op ons mooie sportcomplex Olympus. Dat was niet zonder reden! Ze waren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie van uitshirts en trainingspakken die Bectro als nieuwe sponsor beschikbaar heeft gesteld aan het derde elftal van VOP.

Zowel Albert als Patrick waren overrompeld door de organisatie en de aandacht die voetbalvereniging VOP besteedde aan deze presentatie. Om Bectro te bedanken ontving de directeur een kerststukje van VOP 3 en een ingelijste uitshirt met hun bedrijfsnaam van voetbalvereniging VOP. “De lijst krijgt een mooie plek in onze bedrijfskantine”, zegde Albert toe! Als VOP 3 bij de eerste vijf in de competitie eindigt zal Bectro in het nieuwe seizoen het team verder gaan sponsoren. Het derde elftal van VOP pakt deze uitdaging dan ook met beide handen aan!

Bectro Installatietechniek

Functionele, comfortabele en veilige gebouwen, waar mensen goed kunnen wonen, werken, winkelen, leren en herstellen. Daar staat Bectro voor. Bectro Installatietechniek adviseert, ontwerpt, realiseert en beheert al uw gebouwgebonden installaties en infrastructuren. Voor nadere informatie kunt u terecht op hun website: www.bectro.nl

Bectro sponsort VOP 3

Bectro sponsort VOP 3