Beste clubleden,

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook wij als VOP zijn ons alweer aan het voorbereiden voor het nieuwe sportseizoen. Ook jullie zullen inmiddels uitkijken naar een nieuw sportseizoen. Om jullie te helpen bij de voorbereiding hierop hebben wij besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, geheel vrijblijvend de kans hebben om handige, gepersonaliseerde limited edition VOP-artikelen aan te schaffen welke uitermate geschikt zijn in deze coronatijd.

Met een aantal handige, gepersonaliseerde clubartikelen bieden we je de mogelijkheid om nog beter op corona voorbereid te zijn in het nieuwe seizoen. De geselecteerde clubartikelen, geheel in VOP-stijl, kunnen allen gepersonaliseerd worden en zijn daarbij zeer handig in deze tijd.

Ook VOP profiteert mee, want bij aankoop van ieder artikel gaat er een bedrag direct naar de de club! De actie start direct en zal eindigen op zondag 4 oktober.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga vanaf NU naar de website www.myclubstore.nl/corona/vvvop

Op deze webshop pagina van onze club kun je de artikelen zien en informatie vinden over de actie.

Selecteer uit de artikelen, personaliseer, bestel en ga naar de betaalpagina.

Reken hier de bestelde artikelen af, waarna ze in productie gaan.

Alle bestelde artikelen worden ca. 2 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij VOP. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Samen zijn we voorbereid in coronatijd!