Gisteren is een jeugdspeler in de categorie O15 positief getest op Corona (COVID-19). Deze speler heeft afgelopen zaterdag helaas meegedaan in de wedstrijd van de JO15-1.

Alle betrokkenen (spelers, ouders, staf, scheidsrechter en tegenstander) zijn op de hoogte gebracht en in overleg met de GGD geadviseerd wat er nu moet gebeuren. De wedstrijd van aankomende zaterdag wordt in ieder geval uit voorzorg verplaatst naar een andere datum. Tevens wordt er door de betrokken spelers niet getraind of gevoetbald tot 1 oktober.

Eens te meer willen we als bestuur er op wijzen dat het belangrijk is om aan het Corona protocol bij VOP te houden en blijf bij de minste of geringste klachten thuis! We moeten dit samen doen!

Voor overige leden van VOP is de risico inschatting zeer gering. Hou uiteraard jouw eigen gezondheid goed in de gaten en neem bij klachten contact op met de huisarts.

Voorbeelden van klachten zijn: koorts (vanaf 38.0), hoesten, loopneus, verkoudheid, niezen, verlies van smaak en reukvermogen, pijn achter de ogen, diarree en braken. Zie verder de site van RIVM.
Bij vragen over corona zaken in het algemeen: GGD regio Utrecht: 030- 630 54 00

Wij verzoeken iedereen die uit speelt zich op de hoogte te stellen van de Corona-protocollen die de vereniging heeft die je bezoekt. Houdt je aan deze protocollen en wees een een goede gast. Tevens verzoeken we je (nogmaals) op de hoogte te stellen van de Corona-protocollen bij VOP. Lees deze goed door en hou je ook aan deze regels! Bedankt!

Het Corona-protocol van VOP vind je hier: https://www.voetbal-vop.nl/coronaprotocol-vop/