De verspreiding van het Coronavirus brengt met zich mee dat waarschijnlijk iedereen de berichtgeving en de aanwijzingen van de GGD en het RIVM volgt. Uiteraard doet VOP dat ook

Op dit moment nemen we nog geen extra maatregelen. We volgen echter wel de volgende richtlijnen:

– Als je jezelf ziek voelt (grieperig, hoesten, niezen, koorts, kortademig), neem dan contact met de huisarts als je in een risicogebied bent geweest of als je in contact bent geweest met anderen waarvan je weet dat zij in een risicogebied zijn geweest. Kom dan even niet naar de vereniging.

– Ben je niet in een risicogebied geweest en voel je jezelf toch ziek dan hoef je je op dit moment geen zorgen te maken. De kans is veel groter dat mensen gewoon griep hebben of verkouden zijn. Neem contact op met de huisarts, als je hier zorgen over maakt.

Verder:
– was je handen regelmatig met zeep;
– gebruik papieren zakdoekjes;
– wanneer je hoest of niest, doe je dat in de binnenkant van je elleboog;
– Geef elkaar voorlopig GEEN hand bij een begroeting.

Wij informeren jullie via de website wanneer VOP andere acties moet ondernemen, wij volgen ook de richtlijnen van de KNVB en RIVM. Voor vragen, mail naar voorzitter@voetbal-vop.nl. Hier kun je ook aangeven indien je niet naar de vereniging komt vanwege het vermoeden van mogelijke besmetting.

Meld dit ook aan je trainer/leider.

Het Bestuur