Vanaf vrijdag 4 oktober start De Voetbalschool met wekelijkse techniektrainingen, bij vv VOP.

Er zal worden getraind op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.15 uur en/of van 17.30 uur tot 18.45 uur. De trainingsdata zijn: Vrijdag 4, 11 en 18 oktober en 1, 8 en 15 november.

Tijdens deze 6 trainingen zullen de deelnemers trainen onder begeleiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. Door middel van gerichte techniektrainingen, met veel individuele aandacht zullen de kinderen extra vaardigheden worden bijgebracht. Uiteraard allemaal in combinatie met veel plezier.

De trainingen bij De Voetbalschool – VOP zijn niet alleen opengesteld voor leden van VOP, maar ook andere kinderen, aan een club gebonden of niet, kunnen zich inschrijven.

De afgelopen sessie trainden er meer dan 100 kinderen bij De Voetbalschool, ook nu is er maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met inschrijven! VOL = VOL!

Wil je eerst vrijblijvend een proeftraining meedoen? Geen probleem, mail dan naar dennis@devoetbalschool.nl. Wil je je inschrijven voor alle 6 de trainingen, ga dan naar:

https://devoetbalschool.nl/events/techniekschool-amersfoort-vop-najaar-2019

Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij:
Dennis Been

dennis@devoetbalschool.nl

06-50963781

Wist je dat?
Je in de vakanties ook altijd bij De Voetbalschool kan komen voetballen. Kijk voor meer informatie op www.devoetbalschool.nl