Naar aanleiding van de persconferentie van zojuist zullen de volgende maatregelen gelden:

– de kantine blijft dicht tot nader order

– de ALV van 12 oktober wordt uitgesteld. Een nieuwe datum wordt bekend gemaakt en anders zal de ALV online plaatsvinden op een nader te bepalen datum

– er mogen geen toeschouwers bij wedstrijden aanwezig zijn. Wie er wel bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn zal bekend gemaakt worden.

Update 29-09-2020: Alleen teambegeleiding (leider/trainer/coach), bestuur, scheidsrechter/ spelbegeleider, (indien van toepassing) verzorger en (indien van toepassing) assistent-scheidsrechter mogen aanwezig zijn bij een wedstrijd.

– hoe kinderen naar uitwedstrijden moeten gaan is nog niet bekend en met name waar ouders tijdens de wedstrijd moeten verblijven. We nemen hiervoor contact op met de KNVB.

Update 29-09-2020: Bij uitwedstrijden mogen de ouders/verzorgers die de kinderen brengen aanwezig zijn bij de wedstrijd, zij vallen onder teambegeleiding en niet onder toeschouwer. Bij thuiswedstrijden mogen de ouders/ verzorgers niet aanwezig zijn. Als zij hun kinderen brengen dienen zij deze op de parkeerplaats af te zetten en na de wedstrijd/ training weer op te halen. 

Kabouter/Peutervoetbal: Gezien de leeftijd van deze kinderen, kunnen deze niet zonder ouderlijke aanwezigheid voetballen. De ouders/ verzorgers worden hier als begeleiders van de kinderen gezien en niet als toeschouwer. Uiteraard dienen volwassenen 1,5 meter afstand tot elkaar aan te houden en wordt er maximaal één begeleider per kind toegestaan.

Voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

We zullen dit bericht aanpassen / aanvullen zodra er meer bekend is.