Komende zondag wordt de finale om promotie naar de Hoofdklasse gespeeld bij VOP. De wedstrijd stond eerst gepland in Ermelo, maar werd daar verboden door de burgemeester.

De finale tussen VKW uit Westerbork en Moerse Boys uit Klein-Zundert zal 16 juni om 14:30 uur gespeeld worden op Sportpark Olympus, de toegang is gratis. De wedstrijd wordt zelfs live uitgezonden op TV Drenthe!

Vrijdagmiddag werd het bestuur van VOP gebeld met het verzoek om deze wedstrijd te faciliteren. Gastvrij als wij zijn hebben wij dit verzoek toegezegd. Daarbij direct de complimenten, bij voorbaat, aan allen die op zondag willen helpen, wat een mooie dynamiek in onze vereniging!

Na contact tussen VOP, de KNVB en de bestuursleden van beide verenigingen bleek het mogelijk om het geheel te organiseren. Beide verenigingen nemen voldoende “stewards” mee en hopen er allebei een zeer gezellige en sportieve middag van te maken, waarbij ze allebei uiteraard hopen deze finale winnend af te sluiten. VOP wenst beide teams alle succes!

Bereikbaarheid

Bij Rotonde 1 in Vathorst worden werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor is er een omleiding ingesteld. Komende vanaf de A1 dient eerst doorgereden te worden naar Rotonde 2, daar omkeren om vervolgens (deels via de parallelweg) weer naar Rotonde 1 te rijden. Daar slaat u rechtsaf en rijdt u door naar Sportpark Olympus. Parkeer NIET in de groenstrook voor de rotonde, dit is niet toegestaan.