In de afgelopen maanden groeit het meidenvoetbal in Nederland en ook bij VOP enorm. Na de winterstop is het MC1 (meiden van 12 en 13 jaar) opgesplitst in een MC1 en MC2 team. Afgelopen zaterdag kregen beide teams sponsorshirts van Formido Bouwmarkten. Het witte logo met rode ster prijkt opvallend op het shirt van de 30 meiden.

VOP is trots

VOP is trots op de ondersteuning die zij vanuit het bedrijfsleven ontvangt. Samen met alle sponsors probeert VOP om de club naar een hoger plan te tillen. Aandacht voor de jeugd is daarbij een speerpunt.

Formido bouwt mee

Formido Amersfoort en Hoogland zijn onderdeel van een landelijke keten van 83 lokale bouwmarkten die dicht bij hun klanten staan. Zij onderscheiden zich door service en advies. De betrokkenheid met de lokale omgeving is groot. Deze twee vestigingen bouwen graag op verschillende manieren mee in de regio en besloten nu de meiden van VOP uit de MC1 en MC2 te steunen.

Over VOP

Op 1 mei 1970 zag de voetbal vereniging VOP het levenslicht aan de Dodenweg in Amersfoort ZuidMet ingang van september 2007 heeft v.v. VOP een nieuwe locatie gekregen in Vathorst, Olympus 20, nabij de afslag Vathorst, Amersfoort Noord. Daar groeide de vereniging gestaag door. In mei 2010 bestond VOP 40 jaar. In november 2012 werd in samenwerking met de gemeente en de SRO een schitterend nieuw clubhuis gebouwd. Dit ter vervanging van het (gezellige) noodgebouw en de vier noodkleedkamers. Ook had VOP inmiddels de beschikking over vier velden om de ledengroei op te vangen.