Het Gemeente Voetbalteam van Amersfoort oefent ook  dit jaar weer  tegen een elftal van VOP als voorbereiding op het Nederlands Voetbal Kampioenschap voor Gemeente Ambtenaren. (vrijdag 9 en zaterdag 10 juni a.s). Vorig Jaar wonnen zij de vriendschappelijke wedstrijd met 3-2  van het toenmalige VOP 3 uitkomend in de res, 6e klasse en werden zij op het Nederlands Kampioenschap 4e  van de 32 Gemeenten die deelnamen!

Dit jaar spelen zij tegen een VOP combinatie team van JO 19 en het VOP 7 van afgelopen seizoen dat in het nieuwe voetbalseizoen weer VOP 3 gaat heten, maar nu uitkomend in de res. 5e klasse.

In het Gemeente Ambtenarenteam spelen o.a.  Karel Foulon oud speler van APWC, KVVA en HVC, Mehmet Kaya in het nieuwe seizoen te bewonderen bij APWC 1, Wessel Schmidt (Cobu Boys 1), Florian Wijsbeek (ex VOP 1)  en de heren Mo el Hakimi (trainer van VOP JO1) en Peter Hayes (trainer VOP 3) en een aantal voetballende Ambtenaren.

Sterspeler Erwin Hermsen (Hoogland 1 ) zal niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd en zal zich volledig sparen voor het toernooi.

Het team van de gemeente Amersfoort staat onder leiding van Hoofdcoach Hans Wijsbeek en zijn assistent Rob de Wit.

De wedstrijd zal gespeeld worden op donderdagavond 1 juni a.s. op het Hoofdveld van de v.v. VOP, aanvang 19.30 uur en staat onder leiding van één van de topscheidsrechters van VOP!