Sinds een aantal seizoenen is MTCdeFysioclub gestart met het blessurespreekuur voor voetballers van vv VOP. Spelers met klachten of een blessure kunnen op dinsdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur (locatie: vv VOP, verzorgingsruimte) hun blessure gratis laten onderzoeken door een op de club aanwezige fysiotherapeut/manueel therapeut.

Indien een speler op een doordeweekse trainingsavond geblesseerd raakt, dan is er de mogelijkheid om je blessure te laten onderzoeken bij MTCdeFysioclub. Loop je een blessure op? Meldt dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens het MTC, 033-4531677, om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen.
De afspraak kan ook online gepland worden via: www.fysioclub.nl/mtc. Deze mogelijkheid om je als speler te laten onderzoeken wordt door de club aangeboden en is er voor alle spelers binnen de vereniging. Voor spelers van de selectie-elftallen, met een blessure waardoor ze niet kunnen trainen of een wedstrijd spelen, is het verplicht om zich te melden.

Het seizoen 2016-2017 gaat bijna van start dinsdag 30 augustus zal de eerste avond zijn waarop het blessurespreekuur wederom plaats zal vinden. De dinsdag na de laatste officiële competitiespeeldag zal de laatste avond van het seizoen zijn waarop het blessurespreekuur zal plaatsvinden.