Afgelopen maandag hadden we weer onze reguliere bestuursvergadering van VOP. Voor degenen die er geen beeld bij hebben, we vergaderen iedere maand minimaal één keer, uiteraard online vanwege de Corona-maatregelen op dit moment. Daarnaast hebben we als bestuur uiteraard ook onze “dagelijkse” contacten waar we zaken bespreken.

Deze vergadering hadden we bezoek van een sportpark manager. Leuk en inspirerend voor de toekomst om gezamenlijk te bekijken hoe we eventueel op langere termijn ons sportpark beter kunnen benutten en welke initiatieven daarvoor allemaal mogelijk zijn. Want naast de waan van de dag richten we ons als bestuur natuurlijk ook op de lange termijn en de doelen die de vereniging daarvoor heeft. Veel daarvan is beschreven in het beleidsplan waar we natuurlijk middelen zoeken om dit goed tot uitvoering te brengen. Denk daarbij ook aan de sociale aspecten van onze vereniging en binding met de wijk.

Uiteraard worden ook belangrijke dagelijkse zaken besproken. Corona vormt daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Leuk en inspirerend is het om te zien dat er, binnen de mogelijkheden, zoveel gedaan wordt. Denk daarbij aan de Bingo, de Grote Clubactie en de voetbaltechnische zaken: de toernooien bij de pupillen, kabouter- en peutervoetbal en het feit dat ook de senioren eindelijk weer op het veld staan. Het geeft ons een goed gevoel dat er weer zoveel activiteiten zijn en dat we langzaam maar zeker weer sportief bezig kunnen zijn!

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Ook de sociale en verdere sportieve aspecten zijn nog onzeker in de (nabije) toekomst. Onzeker is of de KNVB-regio cup doorgaat, ook het 50-jarig bestaan zal waarschijnlijk niet in de zomer gevierd kunnen worden, maar we hopen dit toch echt dan in september wel te kunnen doen. We houden in ieder geval de ontwikkelingen uiteraard scherp in de gaten en laten jullie weten wanneer en wat we gaan doen.

Voor komend jaar willen we ook ludieke acties en iets gaan doen met de contributie. Complimenten voor alle leden hierin, jullie houden met jullie betalingen echt de club overeind. Ook daar denken we over na hoe we dit in (diverse) vormen op een goede wijze komend seizoen, als de maatregelen dat allemaal toelaten, op een goede manier vorm kunnen geven. Ook hiervoor houden we jullie op de hoogte via de website.

Verder zijn we ook trots op en geïnspireerd door de sponsorcommissie, die ondanks de huidige crisis creatief bezig is en al meerdere sponsoren aan zich weet te binden! Goed bezig!

Tenslotte willen we Vera bedanken voor haar inzet de afgelopen tijd als jeugdvoorzitter. Haar enthousiasme, structuur en kritische blik waren een waardevolle aanvulling voor het bestuur. We zijn bezig met haar opvolger en hopen deze op korte termijn te kunnen presenteren.

Verder zullen we als bestuur de komende tijd op alle vlakken ons verder richten op de doorontwikkeling van VOP als vereniging en we hopen daarop op voldoende ondersteuning van de leden. Het bestuur kan dat namelijk niet alleen, daar hebben we de komende tijd jullie hulp keihard bij nodig! Gezamenlijk op naar mooie, positieve, zonnige en vooral sportieve en gezellige tijden!

Met sportieve groet,

 

Het bestuur