Per 22 maart 2021 leg ik, Vera, mijn taken als jeugdvoorzitter neer. Mijn vriend en ik hebben de kans gekregen om samen met een groep onze eigen woning en buurt te bouwen. Hier gaat veel van mijn tijd inzitten, helaas kan ik dat niet combineren met VOP. Dus is VOP op zoek naar een nieuwe jeugdvoorzitter.

De afgelopen 2 seizoenen was ik op de achtergrond actief voor VOP, hier heb ik veel van geleerd. Vooral dat je door met elkaar in gesprek te blijven, veel kan doen. Open in gesprek gaan, zodat je echt hoort wat de ander zegt. Hier heb ik geprobeerd naar te handelen. Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar input en tijd. Dank voor alle leuke momenten.

Als je interesse hebt in de rol van jeugdvoorzitter, laat het aan Joost, Silvia of Maureen weten. Mocht je er meer over willen weten dan kan je mij altijd bellen of een bericht sturen.
Hieronder kort benoemd wat je zoals als jeugdvoorzitter doet:
– Overzicht houden over de huidige jeugdteams bij VOP
– Nadenken over het volgende seizoen mbt de jeugdteams en de indeling
– De Jeugd binnen het bestuur vertegenwoordigen
– Samenwerken met de jeugd coördinatoren
– Contact houden met de trainers van de jeugdteams

We horen het graag als je interesse hebt!
Contactgegevens Vera: Jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl of 06-25021198
Contactgegevens Joost: Voorzitter@Voetbal-vop.nl of 06-41439700
Contactgegevens Silvia: Secretaris@voetbal-vop.nl of 06-20944201
Contactgegevens Maureen: Vrijwilligers@voetbal-vop.nl of 06-53823110

Nogmaals dank aan alle leden van VOP.

Groetjes,
Vera