VOP drijft op de inzet van vrijwilligers; gewone leden die iets doen voor de club en niet alleen komen sporten en verwachten dat een ander voor hen klaarstaat. We zijn supertrots op onze jeugdtrainers, scheidsrechters, koffieschenkers en terreinmannen – maar er ligt wel heel veel last op de schouders van een klein groepje mensen. Dat is niet hoe we het bij VOP willen doen.

Met elk lid is bij de inschrijving afgesproken dat wordt verwacht dat hij of zij zich inzet voor de club en een vrijwilligerstaak op zich neemt. Voor jeugdleden verwachten we dat ouders hun steentje bijdragen.

Bij het innen van de contributie wordt ook een vrijwilligersborg berekend. Die borg verdien je makkelijk terug door bijvoorbeeld een paar keer per jaar koffie te schenken op zaterdagochtend, een bardienst te draaien, of door te helpen bij het trainen van de jeugd. Er is genoeg te doen!

Hoe je je het beste kunt aanmelden, en andere details vind je op de pagina over Vrijwilligerstaken en Vrijwilligersborg. Je kunt ook een email sturen naar vrijwilligers@voetbal-vop.nl

We hebben nu dringend behoefte aan:

  • mensen die koffie willen schenken op zaterdagochtend of later op de dag achter de bar en in de keuken staan
  • trainers, coaches en spelbegeleiders bij de jeugd: peuters, kabouters, JO8, JO9, JO10