We zijn verheugd om te melden dat Loes Camper per heden per heden nieuwe trainster van de vrouwentak van VOP is! De huidige trainer, Casper Vuijck, had aangegeven vanwege privé-omstandigheden te willen stoppen. We zijn blij dat het bestuur en de technische commissie voor Casper een meer dan waardige opvolgster hebben weten te vinden.

Bekend
Loes Camper is een bekend gezicht in de regio. Ze heeft ruime ervaring met het trainen van vrouwenteams bij o.a. VVZ’49, Soest SO en Baarn. De 39-voudig Nederlands international heeft zelf 20 jaar in Duitsland gevoetbald en neemt zo een schat aan ervaring mee naar VOP.
Vrouwen- en meidenvoetbal is nog altijd zeer belangrijk voor de vereniging. Loes en VOP hebben met elkaar de intentie uitgesproken om dit te komende jaren verder uit te bouwen en de positie van het vrouwen- en meidenvoetbal nóg meer op de kaart te zetten binnen de vereniging.

Intenties
Loes heeft duidelijk haar intenties voor de komende jaren uitgesproken: “Ik ben fanatiek en wil graag winnen. Ik werk vanuit een meerjarenplan om samen met het team een doel te bereiken. Winnen is een onderdeel van plezier hebben in voetbal en daarvoor moeten alle neuzen dezelfde kant op. VOP vindt vrouwenvoetbal belangrijk, maar mag dat best meer naar buiten brengen. Ik wil daar ook mijn steentje aan bijdragen, want er zit veel potentie in deze vereniging”.

Vorige week dinsdag heeft Loes de eerste training met het team verzorgt en ze heeft ook al een wedstrijd bijgewoond om een eerste indruk te krijgen. Na de winterstop zal ze haar eerste wedstrijd coachen. VOP, de vrouwen en Loes kijken uit naar een lange, sportieve, samenwerking!