Komende zaterdag start voor de jeugd de Regio-cup van de KNVB! Het programma is inmiddels bekend gemaakt en te vinden op voetbal.nl en tevens hier: https://www.voetbal-vop.nl/programma/

Deze regionale competitie is door de KNVB opgezet om zo aan het eind het seizoen toch nog een 4-tal wedstrijden kunnen gaan spelen tegen clubs van andere verenigingen. Dit geldt de jeugdteams tot en met 18 jaar. De  senioren mogen helaas nog niet tegen andere verenigingen uitkomen bij deze stap van de versoepelingen.

De Regio Cup wordt op 4 zaterdagen gespeeld: 5, 12, 19 en 26 juni. De kleedkamers en douches blijven dit seizoen gesloten. Dit komt doordat de teams nog steeds geacht worden binnen 15 minuten na afloop van de wedstrijd het complex te verlaten. Ook zullen we ons nog steeds moeten houden aan alle andere regels die nog wel gelden waaronder het feit dat er helaas geen publiek is toegestaan.

Voor meer informatie en antwoorden op de belangrijkste vragen, zie de volgende link van de KNVB:
https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/63654/corona-nieuwsupdate-19-seizoen-2020’21—knvb-regiocup-voor

De velden 1 en 4 zijn reeds in onderhoud gegaan. Het verzoek is dan ook om deze niet te betreden. Er zal dus alleen op veld 2 en veld 3 gevoetbald gaan worden.

We wensen iedereen veel plezier de komende weken!