VOP 1 heeft voor komend seizoen zijn eerste versterking binnen. De 29-jarige middenvelder Jordy Schimmel komt over van VVZ ’49 1.

De TC en technische staf zijn erg content met de versterking op het middenveld en we kijken uit naar een mooi nieuw seizoen in de vierde klasse!

Even kennismaken:

Wat weet je nu van VOP?

Op dit moment weet ik dat VOP in het blauw wit speelt en ze zonder enige twijfel de beste 3e helft van Amersfoort en omstreken hebben.

Waarom heb je voor VOP gekozen?

Twee goede vrienden van mij spelen er al heel lang, Boy Krebber (1e elftal) en Jeffrey Windhouwer (3e elftal) en zij vertellen mij al jarenlang goede verhalen over de club. Daarnaast ken ik nog een aantal mensen die er wekelijks rondlopen. Speel op dit moment mijn 11e of 12e seizoen voor VVZ’49 en door verschillende redenen heb ik het daar steeds minder naar mijn zin, waardoor ik verder ben gaan kijken. Ben vooral dit seizoen veel te vinden geweest bij VOP tijdens de feestjes en heb het altijd erg naar mijn zin gehad. Zowel de spelers van VOP, supporters en/of vrijwilligers hebben mij vanaf de eerste seconde een welkom gevoel gegeven.

Ben momenteel 29 jaar, dus de illusie om ooit nog de Eredivisie te halen heb ik niet meer. Dus ik wil lekker gaan voetballen in een leuk elftal, waar het na de wedstrijd ook nog eens gezellig is!

Waar heb je het meest zin in?

Om goede resultaten neer te zetten met het elftal, mijn debuut op het AVK, de Salmari in de kantine en de mooie stemmen van het Zangduo Giok&Rimano tijdens de 3e helft.

Wat verwacht je van het seizoen?

Ik verwacht dat wij met VOP zeker meer punten gaan halen als dit seizoen en dan moeten we maar zien waar het schip strandt. Meedoen voor een periode is natuurlijk altijd leuk! Daarnaast verwacht ik dat ik het binnen de club erg naar mijn zin ga hebben en mijn steentje binnen het elftal kan bijdragen om er een mooi seizoen van te maken.

De belangrijkste vraag: Zullen wij al naar huis toe gaan?

NEE! NEE! NEE!

Meer transfernieuws binnenkort……