Van VOP tot prof, het lijkt voor velen ver weg maar vrijdag 6 januari was een hele mooie dag voor Chahine van Bohemen. Hij maakte namelijk zijn debuut voor Jong Ajax in de keukenkampioen divisie tegen FC Eindhoven! Als invaller kwam hij binnen de lijnen en was zo de eerste oud jeugdspeler van VOP die zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Een mooi moment voor Chahine zelf, zijn voor familie en stiekem ook wel een beetje voor ons.

Chahine zette namelijk zijn eerste voetbalpassen op ons mooie sportpark Olympus. Al snel werd zijn talent gezien en speelde hij hoger dan zijn leeftijdsgenoten. Onze huidige hoofdtrainer Wouter Zewuster is één van de trainers die Chahine in zijn voetbalcarriere is tegengekomen. Na een traject via o.a. Hoogland en Vitesse kwam Chahine bij Ajax terecht waar hij dit seizoen o.a . in de O18 uitkomt en vanaf 6 januari dus in Jong Ajax.

Meer over zijn debuut kun je hier vinden:

https://www.ajax.nl/artikelen/twee-debutanten-bij-jong-ajax-mooi-moment-en-nu-doorpakken/

Op vrijdag 13 januari maakte Chahine zelfs zijn basisdebuut in Jong Ajax in de wedstrijd tegen De Graafschap. Mooie stappen in zijn carrière en een mooie beloning voor zijn harde werken. We wensen Chahine veel succes met de volgende stappen en hopen nog veel van hem in het betaald voetbal te mogen zien!