Vandaag wisten we dat er een moeilijke wedstrijd op het programma stond. S.E.C. is een goed voetballende ploeg met veel individuele kwaliteiten.

Thuis hebben we verloren op volwassenheid. Dat zouden we niet nog een keer laten gebeuren. Na een ontzettend vieze training op de donderdag waren de mannen klaar om S.E.C. te bestrijden. We wisten dat we onze mouwen op moesten stropen om hier een positief resultaat te halen.

Vanaf het begin was S.E.C. ons onder druk aan het zetten, maar door een degelijke organisatie lukte het ze niet om tot scoren te komen. Sterker nog, na een geweldige tackel van Raymond Suvaal op de middenstip kon Giok de Vries de bal oppikken en Emile Brouwer de diepte in sturen. Op snelheid was hij niet te kloppen en dus schoot hij in de verre hoek de 0-1 binnen. Wim de Haas zegt altijd 0-1 in de 93ste minuut is ook goed, dus 0-1 in de 11de minuut was wel wat vroeg.

Gelukkig konden we de 0-1 vasthouden door de goede organisatie, een geweldige keeper en onze kleinste man op het veld die een bal van de lijn kopte. ( of ging hij naast?? )

Het was ook wel fijn dat de scheidsrechter 10 minuten extra tijd rekende. Zo hoeven we dinsdag geen conditietraining te doen.

Al met al, 3 onverwachte punten die heel lekker smaken. Complimenten naar de hele ploeg die er echt voor elkaar stonden.

Het woord van vandaag. OPPOFFERINGSGEZIND