Hoewel het seizoen plotseling is afgelopen door de Corona maatregelen is de technische commissie van VOP Vathorst al langere tijd druk bezig om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. We zijn er dan ook trots op dat we kunnen melden dat al veel nieuwe spelers toegezegd hebben om komend seizoen met ons nieuwe trainers duo Wim de Haas en Mark van Vulpen te voetballen en voor een mooi resultaat te gaan.

De volgende versterking zijn het komend seizoen op de velden van Sportpark Olympus te bewonderen:
Burak Yilmaz (VOP lager elftal), Emre Bacaksiz (was gestopt), Jerry van Ravenhorst (AFC Quick 1890), Sha Abdulla (ASC Nieuwland), Dave Lindeman (VVZA), Bert Beumer (was gestopt), Giok de Vries (Hoogland) , Dalian Rack (ASC Nieuwland), Shaquil Valks (ASC Nieuwland), Boris Bunnik (Cobu Boys), Rick Steg (BVV’31), Donny van Wegen (lager elftal), Dennis Menses (lager elftal).

Daarnaast zijn we blij dat we vanaf de eigen jeugd ook weer spelers kunnen toevoegen aan onze selectie. De volgende spelers zullen doorstromen vanuit onze JO19: Bart de Wit, Mathijs van Beekhoven, Stefano van Keeken en Joeri Renkema. Vorig seizoen sloot Jordy v.d. Vegte al aan bij onze selectie. Als bestuur zijn we blij met deze brede versterkingen en met name met de doorstroming van de jeugdspelers uit Vathorst.