De Voetbalschool gaat weer van start!

Vanaf zondag 11 maart start De Voetbalschool met zijn wekelijkse techniektrainingen, bij vv VOP!

Er zal worden getraind op zondagochtend van 09.45 uur tot 11.00 uur, en/of van 11.15 uur tot 12.30 uur. De trainingsdata zijn: 11-3, 18-3, 25-3, 8-4, 15-4, 13-5, 27-5, 3-6, 10-6 en 17-6. Uitwijkdatum: 24-6.

Tijdens deze 10 trainingen zal er worden getraind volgens de Total Soccer Method, onder leiding van professionele trainers. Door middel van gerichte techniektrainingen, met veel individuele aandacht zullen de kinderen extra vaardigheden worden bijgebracht. Dit alles natuurlijk in combinatie met veel plezier.

De trainingen bij De Voetbalschool – VOP zijn niet alleen opengesteld voor leden van vv VOP, maar ook andere kinderen, aan een club gebonden of niet, kunnen zich inschrijven. Keepers en Soccer Speed (snelheidstraining) deelnemers kunnen op vrijdagmiddag terecht bij De Voetbalschool, op sportpark Emiclaer, in Amersfoort.

In de aanloop naar de nieuwe sessie zullen alle kinderen een flyer ontvangen van hun trainer, over De Voetbalschool. Wil je nu al meer informatie of je inschrijven voor deze trainingen, klik dan snel op onderstaande link:
http://devoetbalschool.nl/nl/voetbalscholen/vop/register

De afgelopen sessie trainden er meer dan 100 kinderen bij De Voetbalschool in Amersfoort , ook op de locatie VOP is er maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met inschrijven! VOL = VOL!

Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij:
Dennis Been
dennis@devoetbalschool.nl
06-50963781

Wist je dat?
Je in de vakanties ook altijd bij De Voetbalschool kan komen voetballen. Kijk voor meer informatie op www.devoetbalschool.nl