Afgelopen zaterdag heeft VOP 1 een prima tweede seizoenshelft afgesloten met als beloning het behalen van de nacompetitie! Een warm en druk bevolkt sportpark Olympus zag VOP 1 voortvarend van start gaan. Na 8 minuten konden de toeschouwers al juichen nadat Jericho Plooijer een prima aanval afrondde. Tegenstander OSO (die ook nog een kleine kans op de nacompetitie maakte) kwam af en toe over de middenlijn, maar werd niet echt gevaarlijk. VOP wel, de uitstekend leidende scheidsrechter constateerde een overtreding in de 16 meter, waarna Yannick ‘ik mis nooit’ de Vries mocht aanleggen: 2-0 (in twee instanties ;)).

Na de rust een zelfde spelbeeld. Franklin Harmsen speelde zich knap vrij in het strafschopgebied en verschalkte de boomlange doelman van OSO: 3-0. Hierna was het verzet van OSO wel verbroken, waarna Raymond Suvaal en wederom Jericho Plooijer de eindstand op 5-0 bepaalden. Deze eindstand had nog hoger kunnen uitvallen in de laatste 20 minuten, maar met 5-0 was het publiek meer dan tevreden.

Het “lange” wachten op de uitslag in Baarn begon vervolgens. Bij puntverlies van Eemboys tegen Baarn zou VOP nacompetitie spelen….. met een stand van 2-2 en een kwartier te spelen, extra spannend. Toen Baarn in de slotfase 3-2 maakte en de eindstand doorgegeven werd, kon het grote feest op het VOP terrein beginnen! Een topprestatie van trainer, staf en spelersgroep!

Nacompetitie + Bus

Komende zaterdag speelt VOP om 17:00 uur uit tegen De Vecht. We gaan met de bus, dus ga mee aanmoedigen! Deze vertrekt om 14:45 uur!

Mocht VOP winnen, dan spelen we de week erop (9 juni) thuis om 14:30 uur tegen de winnaar van Hees – BVV’31. Hierna volgt nog de finale wedstrijd, welke ook thuis bij VOP gespeeld zou worden.

Mocht een wedstrijd gelijk eindigen na 90 minuten dan volgt er eerst 2x 15 minuten verlenging en daarna strafschoppen.