Afgelopen week hebben voorzitter Eric Carbijn en Dennis Been van De Voetbalschool Amersfoort een samenwerkingsovereenkomst getekend! VOP en de Voetbalschool gaan de komende jaren intensief met elkaar samenwerken.

Voorzitter Eric Carbijn: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking die we aan gaan. Zowel de voetbalschool als VOP zijn erg ambitieus en willen verder groeien. Daarnaast willen we leren met plezier en zo de jeugd van de vereniging naar een hoger plan trekken. Het bleek dat we beiden die doelstelling hebben en elkaar goed aanvullen. Een goed voorbeeld is de samenwerking bij de kabouters, waar De Voetbalschool de ouders begeleidt in het geven van trainingen. Op deze manier leren de kinderen en ouders enorm veel en het plezier straalt er vanaf. Ook de stap naar de Onder 8 wordt op deze manier kleiner”.

De voetbalschool zal de komende maanden een aantal clinics verzorgen bij VOP. Te beginnen op 23 december met de Wintervoetbaldag (zie: http://www.voetbal-vop.nl/23-december-wintervoetbaldag-met-de-voetbalschool/). Zowel VOP als de Voetbalschool brainstormen over ideeën die leuk en leerzaam zijn voor de kids. De komende maanden zal de Voetbalschool techniektrainingen gaan verzorgen waarvoor zowel leden als niet-leden zich kunnen inschrijven! Daar zal het echter niet bij blijven. De Voetbalschool is echt een mooie aanvulling op de trainingen bij VOP en biedt iets extra’s!

Meer informatie over de voetbalschool kun je hier vinden: http://devoetbalschool.nl/nl/