VOP JO12-1 naar UEFA Aalborg City Cup

De jongens van het Onder-12 team van v.v. VOP nemen dit hemelvaartsweekend deel aan het goed bezette UEFA Aalborg City Cup-tournament. Zij strijden daar met teams uit geheel Noord-Europa. VOP JO12-1 komt uit in de hoofdklasse 2 van het jeugd-amateurvoetbal. Deelname aan een groot Europees top-toernooi is onderdeel van het jeugd-ontwikkelplan van vv VOP. Teammanager Harry Steenwijk: “Deelname aan een Europees top-toernooi is voor deze jongens een unieke once-in-a-lifetime ervaring en goed voor hun ontwikkeling.”

Kees van Daatselaar, jeugdvoorzitter: “Een mooi voorbeeld van de doelstellingen die we met onze jeugd willen bereiken. Samen zo een trip organiseren is echt leuk om te doen en het is mooi om dat mogelijk te maken voor deze groep, volgend jaar hopen we meer groepen op deze manier naar een internationaal toernooi te kunnen zenden! Tevens is dit een mooie voorbereiding op volgend jaar wanneer dit team als JO13-1 eerste klasse gaat voetballen”.

Deelname was niet mogelijk zonder: Balance Ervaring op Projectbasis, Vaillant, Cirqulair, PON Dealer groep, Broekhuis en Albert Heijn – Vathorst”.

Hoofdsponsor:

Co-sponsoren: