VOP, Voor Ons Plezier maar dan ook voor de hele familie. VOP gaat dan ook nu beginnen met de allerkleinste kids! Het is namelijk gebleken dat ook de kleine broertjes en zusjes willen spelen met een bal. Middels peutervoetbal worden zintuigen, coördinatie, sociale en motorische vaardigheden op speelse en leuke wijze gestimuleerd!

De doelgroep is jongens en meisjes tussen de 2 en 4 jaar. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen bij VOP doorstromen naar de Kabouters op de woensdagmiddag.

Wat gaan we doen?
Wekelijks wordt er een training georganiseerd waarbij de kinderen onder leiding van meerdere trainers in kleine groepjes (ingedeeld naar leeftijd) niveaugericht en spelenderwijs diverse oefeningen gaan doen. Door middel van diverse onderdelen, materialen worden er afwisselende trainingen gegeven.

Wanneer?
De trainingen vinden plaats op zaterdag van 09:30 uur Tot 10:30 uur. Het seizoen voor de peuters loopt van begin september 2015 tot eind mei 2016 met een winterstop van medio november 2015 tot begin maart 2016 (afhankelijk van de temperatuur en weersomstandigheden).

Kosten
De contributie bedraagt € 60,00 per seizoen. De kinderen kunnen gebruik maken van 2 proeflessen en hierna zal de contributie worden afgeschreven.
Aanmelden kan door dit formulier in te leveren bij VOP of bij 1 van de trainers of per mail: Peutervoetbal@voetbal-VOP.nl

 

peutervoetbal 2