VOP bewijst dat presteren en plezier hand in hand gaan! Dit jaar zijn er maar liefst 3 spelers die begonnen zijn met voetballen bij VOP actief in de jeugdopleidingen van het betaalde voetbal.

Chahine van Bohemen zette zijn eerste passen al vroeg op de voetbalvelden van VOP in de (toenmalige) F1 (Nu JO9-1). Al snel kwam zijn talent naar boven drijven en werd hij al vroeg in de gaten gehouden door scouts van o.a. Vitesse. Na een jaar als tussenstap bij Hoogland, waagde Chahine de sprong naar Vitesse en daar heeft hij 5 jaar in de jeugd gespeeld. Komend seizoen speelt hij in spelen in de JO16-1 van Ajax.

Delano Essenboom heeft er heel wat seizoenen VOP op zitten. Tot en met de JO13-1 speelde hij bij VOP, waarna hij een overstap maakte naar Hoogland. Komend seizoen gaat hij spelen bij SC Heerenveen na twee seizoenen Hoogland.

Mike Prinsen kreeg de kans om na een prima seizoen in VOP JO13-1 twee seizoenen geleden om in de derde divisie te gaan keepen bij Sparta Nijkerk. Ook van hem wisten we al dat scouts hem al vroeg op de korrel hadden. Na een prima keeper-basisopleiding bij VOP heeft hij zich verder ontwikkeld en verdedigt hij komend jaar het doel van FC Utrecht

We wensen uiteraard Mike, Delano en Chahine heel veel succes de komende seizoen en wij zijn als VOP trots dat we aan de basis van hun voetbalcarrière hebben gestaan!