In verband met het doorgaan van de RegioCup is dit evenement verplaatst van 13 juni naar zaterdag 4 september.

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert VOP Vathorst op zaterdag 4 september een uniek Oranjefestival op Sportpark Olympus, van 9:30 tot 11:30.

Er is een voetbalclinic, springkasteel, muziek en heel veel sfeer!

Kick-off voor het voetbalseizoen 2021-2022

Peuters, kabouters en pupillen van VOP zijn natuurlijk ook van harte welkom op dit voetbalfeestje. Het is voor de meeste kinderen de eerste zaterdag dat ze weer bij VOP zijn, en dus de kick-off van het voetbalseizoen.

VOP/KNVB Oranjefestival

VOP Vathorst werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Ga naar de website van KNVB Oranjefestival (link: http://www.knvb.nl/oranjefestival/vop/1704) Klik op Aanmelden om je in te schrijven. Vanuit VOP Vathorst volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

 

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact opnemen. Dit kan via jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl