De dames van VR1 hebben zichzelf geen goede dienst bewezen bij ’s Graveland. Ondanks goed spel en een veldoverwicht wist een effectief ’s Graveland de punten in Hilversum te behouden.

De dames begonnen slap aan de wedstrijd en stonden binnen 5 minuten met 1-0 achter. Daarna was de eerste helft niet echt een om over naar huis te schrijven. Beide ploegen hadden duidelijk moeite om de bal naar de juiste kleur te spelen en er waren weinig gevaarlijke momenten voor beide goals. Toch was Berber dicht bij de gelijkmaker. Uit een vrije trap raakte ze de lat. In plaats van 1-1 gingen de dames echter rusten met een 2-0 achterstand, omdat ’s Graveland uit een counter er 2-0 van maakte.

Na een donderspeech in de rust van de trainer pakte de dames het in de tweede helft wel goed op. Vlotte en vloeiende combinaties leidden tot een regen van kansen. Jillian raakte de via de keeper de paal, Berber had geen geluk, Aleyna vond de keepster op haar weg, Demi v.d. Stoep schoot uit een hoekschop net naast en ook Jorien had het geluk niet aan haar zijde. Uit een counter was het echter aan de andere kant wel direct raak. VOP nam meer risico en ook de volgende kansen werden niet benut. Verhaal van deze wedstrijd was duidelijk, ’s Graveland kwam er in de tweede helft niet aan te pas, maar kon wel nogmaals scoren uit een goed uitgevoerde counter.

Al met al een geflatteerde nederlaag, die zeker op basis van het spel in de tweede helft niet verdiend was. Volgende week komen de buren van ’s Graveland op bezoek: Altius. Dan is het team nog meer compleet en wordt het echt tijd om de punten binnen te halen.

VOP VR2

In hun eerste wedstrijd hebben de dames van VR2 een kleine nederlaag behaald, uit bij FC Driebergen. Na een 2-0 achterstand kwamen de dames steeds beter in de wedstrijd, echter dit was niet genoeg voor de overwinning of een punt. Met 3-2 keerden de dames terug naar Sportpark Olympus. Het broodje bal na afloop schijnt wel erg goed gesmaakt te hebben.