VOP Vrouwen wint oefenwedstrijd van Hoogland MO19-1.

In plaats van trainen had de trainster een oefenwedstrijd geregeld tegen de MO19-1 van Hoogland die in de hoogste competitie spelen, de Hoofdklasse.

We moesten goed ons best doen en als een team gaan spelen om deze getalenteerde meiden tegenstand te bieden en dat deden we ook. Goed staan in de verdediging als team en dan op de counter richting het doel van de tegenstander. In de 25e minuut was het raak. Een dieptebal op Berber en het was 1-0.

In de tweede helft kregen we het moeilijk en de aanvallen volgden elkaar achter elkaar op ons doel en dat resulteerde in de gelijkmaker 1-1. Maar de winnende maakten wij. Julia tikte de bal erin toen de verdediging de bal niet weg kreeg uit hun 16 meter gebied.

Een goede wedstrijd waar we hebben gezien dat je niet alleen talent moet hebben maar belangrijker is als je als een team gaat voetballen.

De volgende wedstrijd is 21-09-2019 voor de competitie tegen Vriendenschaar.