Op een koude zaterdagmorgen moesten de heren van JO15-1 ballen bij Cobu Boys, aftrap 08:30 dus om 08:00 aanwezig.

Dat is met de jeugd van tegenwoordig wellicht een uitdaging, maar positief verrast waren we om 08:00 compleet.
De vrieskou en de donkere lucht nog over de velden en het ijs nog op het veld, dit wordt een mooie pot.

In de afgelopen weken maken we mooie stappen met het team, verdedigend gaat het steeds beter staan en de aanvallers krijgen steeds meer honger naar goals. Het middensveld krijgt meer grip op het spel en de nieuw aangestelde keeper krijgt steeds meer gevoel met zijn nieuwe taak.
Het team wordt sterker en sterker, de opwaartse lijn is ingezet en die zetten we vandaag door!

Het is 08:30 uur, de scheidsrechter fluit voor de de aftrap van de eerste helft, de lijn vier achterin staat goed.
Er zijn mooie combinaties en het gaat gelijk op
Echter de nummer 11 van Cobu Boys is een snelle spits, onze verdediging krijgt lastig vat op deze man.
Er wordt driemaal gescoord in de eerste helft, alle ballen vallen in de goal van VOP (3-0 achter bij de rust).

Na een mooie peptalk van Remco om de druk erop te houden en focus te houden starten we de tweede helft.
De gesproken woorden worden omgezet in acties, de 1-3 valt vrij snel in de tweede helft.
Om vervolgens op gelijke hoogte te komen na twintig minuten in de tweede helft.
Het gaat gelijk op Cobu Boys scoort de 4-3, “koppies omhoog jongens” jullie kunnen dit.
En jawel de gelijkmaker valt 4-4 !
Remco roept vanaf de zijkant, “Druk erop houden”, de druk zorgt voor balverlies bij Cobu Boys en de 4-5 valt. We staan voor met nog een paar minuten op de klok.

Vasthouden mannen kom op, en jawel het eindsignaal klinkt.
De overwinning is binnengesleept in een wedstrijd die alles had, mooie duels, leermomenten en enorm mooie combinaties. Trots op jullie Jongens, op naar volgende week!