We zijn allemaal superblij dat we eindelijk, zoals het er nu uitziet, weer een “normaal” voetbalseizoen mogen spelenl Dat betekent ook dat we graag weer een beroep doen op jou als vrijwilliger.
Er komt veel voor kijken om een club als v.v. VOP te laten draaien. Voor- en achter de schermen, op- en buiten het veld, voor- tijdens- en na het seizoen zijn steeds vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden

Maar ook belangrijk voor VOP is de kantine. Belangrijk omdat dit de ontmoetingsplaats is voor de leden van de club en belangrijk omdat hier geld wordt verdiend dat nodig is om de club en Jeugdafdeling draaiende te houden.

Met name in de koffiecorner tot 13:00 uur en keuken zijn we nog onderbezet!

We willen jou dan ook vragen om je op te geven voor het draaien van een koffiecorner of keukendienst. Dit kan op twee manieren:

1) Via de voetbal.nl app (uitleg hiervan vindt je hier ( https://www.voetbal-vop.nl/vrijwilligerstaken-en-vrijwilligersborg/)
2) via een e-mail naar vrijwilligers@voetbal-vop.nl

Op deze leuke en gezellige manier kun je ook de door jou betaalde vrijwilligersborg terugverdienen door de punten die je krijgt voor het draaien van een dienst.
We gaan op maandag 27 september ook nog een introductieavond organiseren, daarover volgt deze week nog een bericht.

Samen maken we van VOP nog een mooiere vereniging dan deze nu al is, kom jij helpen?

Het Bestuur

P.s. mocht je al een vrijwilligerstaak vervullen dan is deze mail niet direct voor jou bestemd en willen we je nu alvast bedanken voor jouw inzet!!