VOP heeft voor het seizoen 2020/2021 een nieuw trainers-duo als opvolger van scheidend trainer Herman Verrips aangesteld: Wim de Haas en Mark van Vulpen zullen na dit seizoen de scepter zwaaien over de selectie van VOP.

Wim de Haas is een oude bekende van VOP. Eerder al stond hij zeven jaar als trainer op de loonlijst van de vierdeklasser met als hoogtepunt het kampioenschap in de derde klasse in het seizoen 2013-2014. Zijn verbintenis is altijd sterk geweest met de vereniging en ook de afgelopen jaren was hij nog regelmatig bij VOP te vinden.

Mark van Vulpen heeft jarenlang deel uitgemaakt van de selectie van VOP tot een blessure hem dwong tot het stoppen van zijn actieve voetbalcarrière. Hierna is Mark zeker niet stil blijven zitten. Mark heeft de JO19, het tweede en het vierde van VOP onder handen gehad.

Het bestuur is verheugd een trainers-duo aan te stellen dat een grote betrokkenheid heeft met de vereniging.  De combinatie van de ervaring van Wim en het enthousiasme van Mark is een perfecte combinatie. We denken een trainersduo aangesteld hebben die de selectie het nodige kan leren, uitdaging op het juiste niveau kan bieden en de groep nog hechter kan maken. Daarnaast is één van de speerpunten om onze eigen jeugd door te laten stromen. In de gesprekken die we hebben gehad zaten we volledig op één lijn met betrekking tot de te varen koers van de verenging en de beoogde samenstelling en doelstellingen van de selectie voor het komend seizoen.

Het bestuur wenst Wim en Mark alle succes toe en we kijken uit naar een mooi voetbalseizoen!