Wouter Zewuster (51) nieuwe hoofdtrainer VOP

Wouter Zewuster is de nieuwe hoofdtrainer van de selectie van VOP. Na het aangekondigde vertrek van Mark van Vulpen en Wim de Haas aan het einde van afgelopen seizoen, vonden VOP en Wouter elkaar snel. Voor Wouter is het zijn eerste klus als hoofdtrainer van een eerste elftal.

Wouter is geen onbekende bij VOP. Jarenlang was de lange spijkerharde verdediger te bewonderen op de velden. Toen hij zijn voetballende carrière bij VOP afsloot, ging Wouter aan de slag als jeugdtrainer bij VOP waar hij meteen al zijn blijk van ambitie als trainer liet blijken. Spelers beter maken en doorgroeien. Na VOP stapte hij over naar de jeugd van IJsselmeervogels, waar hij onder andere de met de JO17-1 divisie speelde en de Bekerfinale won.Met de 019-1 promoveerde hij van de 4de  naar de 2de  divisie in 2 jaar tijd.Met asc Nieuwland 019-1 was handhaving in  4de divisie de doelstelling en ook dat lukte. Na een uitstapje naar Laren SV JO19-1 is Wouter toe aan een volgende stap en VOP ook!

Hoe voelt het om weer bij VOP te komen?

Nog weer even wennen , maar dat gaat zeker goed komen. Ik heb al kennis gemaakt de selectie en ook met de nieuwe jongens.

 Waarom heb je voor VOP gekozen?

Dit is een mooie uitdaging in het senioren voetbal ondanks dat we een jonge groep hebben. Ik denk dat we iets moois kunnen opbouwen met VOP.

 Je hebt inmiddels kennis gemaakt met de selectie wat is je eerste indruk?

Het is een jonge groep, maar zeker leergierig zegt mijn gevoel

 Wat zijn jouw persoonlijke doelstellingen voor komend jaar?

Ontwikkeling van mezelf als trainer in het senioren voetbal, is toch iets anders dan jeugd. Verder wil ik zorgen dat er een TEAM komt te staan dat wil voetballen en voor elkaar wil werken.

 Wat verwacht je van komend seizoen?

Ik ga hier nog geen uitspraken over doen , eerst maar eens observeren, kijken en luisteren.

 Tot slot….

Ik wens een ieder een mooie zomervakantie en tot snel!