Allereerst complimenten voor iedereen binnen VOP. Wij zien en horen dat men moeite doet om rekening met elkaar te houden, daarnaast goed afstand houdt van elkaar. Namens het bestuur, dank! Afgelopen zaterdag hebben we geconstateerd dat een deel van de spelers van teams, ondanks dat de kantine gesloten toch iets langer zijn “blijven” hangen dan toegestaan was. Dit is niet de bedoeling! Uiteraard hebben we geen zin in problemen met Handhaving en eventuele boetes of andere maatregelen die we zelf nog kunnen nemen.

We hebben daarom de volgende zaken enigszins aangescherpt:

Vanaf nu gaan we een ‘gastenlijst’ bijhouden van mensen die op het sportcomplex zijn. We gaan beginnen met het bijhouden voor de zaterdagen. Vanuit het bestuur willen we iedereen vragen alleen naar VOP te komen als je daar moet zijn. Denk hierbij aan een training, wedstrijd of als begeleider van een team. Per team komt er een “menukaart” met daarin de tijdstippen waarop de toegestane personen op het complex mogen zijn.

Wij vragen elke trainer of coach van een team uiterlijk woensdagavond voor 22.00 uur aan Vera door te geven wie van jouw team (denk aan spelers, trainers, coaches, tegenstander en evt begeleiding/ouders) op zaterdag bij VOP zijn. App naar 0625021198 of mail naar jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl.

Ouders die kinderen afzetten en direct weer vertrekken hoeven zich niet apart aan te melden. Deze kunnen hun kinderen afzetten bij de poort aan de Olympus-zijde. Volg in alle gevallen de instructies van de verantwoordelijken en bestuursleden. Als je niet bij VOP hoort te zijn, vragen we je nogmaals niet te komen en niet langer dan noodzakelijk op ons complex te verblijven.

Geef je het na woensdagavond 22.00 uur door, dan moeten we kijken of het nog mogelijk is om naar VOP te komen. Uiteraard gaan op de zaterdag wedstrijden voor training.

Voor zaterdag 17 oktober 2020 willen we alle teams die willen trainen bij VOP vragen voor 12.30 getraind te hebben en van het sportcomplex af te zijn. Vraag bij Vera na of het tijdstip dat je wilt trainen beschikbaar is.

Dank voor jullie medewerking!

Groet,

Het bestuur