Wow, wat een mooie initiatieven worden er toch ontplooid de laatste weken! Het is mooi om te zien dat vele leden hun steentje willen bijdragen om VOP door de Corona-crisis (hopelijk post-Corona) heen te trekken!

Ballenactie

Er zijn reeds meer dan 50 ballen gedoneerd via de Jumbo ballenactie! Daardoor hebben we ons doel wat omhoog gesteld naar 75 ballen! Maar wat mooi dat zoveel mensen ons gunnen dat we deze kostenpost op deze manier kunnen verlagen! Daarnaast levert dat ook weer ruimte in het budget voor materialen op, hetgeen we in ieder geval aan minimaal 2 nieuwe jeugdgoals gaan besteden aan het begin van komend seizoen. Iets wat ook hard nodig is. De huidige goals worden nog opgelapt, maar we zullen deze dus langzaam maar zeker echt moeten vervangen. Top! Je kunt overigens nog steeds doneren! Wanneer we 75 ballen halen, dan weet ik zeker dat we nog extra nieuwe materiaal kunnen gaan bestellen. Doneren kun je nog steeds hier doen: Jumbo Ballenactie

Kratten

Daarnaast hebben veel seniorenleden ook weer kratten bier gedoneerd! Er zijn meer dan 30 kratten de afgelopen week gedoneerd (we zijn bijna de tel kwijt!). Wat een fantastisch gebaar weer, waarbij ook hier kosten worden bespaard en de opbrengsten volledig naar de club gaan. Het bestuur is blij met al deze mooie initiatieven en willen een ieder die een steentje bijdraagt op deze manier bedanken! VOP is wat dit soort zaken betreft echt een grote vereniging met leden met een echt blauw-wit hart!

 

Het bestuur