De trainingstijden voor 2020 / 2021 zijn bekend! Heb je vragen: neem contact op met wedstrijdzaken@voetbal-vop.nl

Trainingstijden VOP 2020/2021

Het is een hele uitdaging om met zoveel teams een trainingsschema vast te stellen dat naar ieders wens is. Wij hebben ons uiterste best gedaan om naar alle voorkeuren en mogelijkheden te luisteren en daaruit is het nu vastgestelde trainingsschema uitgekomen.

We hebben een uitdrukkelijke oproep voor alle trainers. We vinden op dit moment rond de 6 ballen per week in het water bij het Welland college. Ook de nieuwe Derbystar ballen die 24 euro per stuk kosten. Probeer rekening te houden met de oefeningen zodat hard schieten richting het water niet nodig is. Speel een partijvorm dwars op het veld. Tel de ballen voor aanvang van de training en zorg dat je met het zelfde aantal ook weer van het veld komt. Mocht je een bal kwijt raken en kun je er echt niet bij: mail ons! Dan gaan wij er achteraan.

Mocht je doeltjes willen gebruiken tijdens de training, ruim die dan op of spreek duidelijk met de volgende trainer af dat hij dat zal doen. Opruimen op veld 3 of 4 houdt in: terugplaatsen achter de ballenvanger. De SRO wil erg graag met grote maaiers over het veld en dan staan de goals enorm in de weg. Dus niet een meter naar achteren plaatsen, maar echt even achter de ballenvanger op veld 3.

Heb je als trainer wensen voor wat betreft materiaal: mail gerust aan jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl Dan kijken we wat we kunnen doen.