Transfernieuws 2015-2016

Gemeente Amersfoort voetbalteam speelt selectiewedstrijd bij VOP

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni as speelt het veldvoetbalteam van de Gemeente Amersfoort het jaarlijkse Nederlands Kampioenschap voor Gemeente Ambtenaren die de aankomende twee jaar door de Gemeente Schiedam wordt georganiseerd. Het toernooi zal gespeeld worden op de velden van voetbalvereniging Excelsior’20. Er doen zo’n 30 a 32 Gemeenten ieder jaar mee.

Ter […]

UPDATE: VOP verwelkomt een vijftal spelers van VVZA

Een vijftal spelers van de selectie van VVZA maken het nieuwe seizoen de overstap naar VOP toe.

Wessel Ramselaar, Max van Santen, Mark Kouer en de broertjes Kevin en Jericho Plooyer hebben overschrijving aangevraagd.

UPDATE
Buiten het vijftal dat overkomt van VVZA komen ook de volgende 4 spelers van andere Amersfoortse clubs naar Vathorst:

Stefan vd Beek (Hoogland)
Brian […]

VOP versterkt zich met Guus Ikink

VOP heeft versterking gevonden bij het Gelderse KSV uit Vragender. De Amersfoortse club neemt keeper Guus Ikink komende zomer over, zo meldt het vrijdag via de officiële kanalen.

Ikink is onlangs verhuist naar Vathorst en was op zoek naar een club dicht bij huis. “VOP is een club die mij meteen aansprak. Na het zien […]

Joeri Epskamp van VOP naar Sparta Nijkerk

AMERSFOORT/NIJKERK • Sparta Nijkerk heeft het keepersbestand voor de A-selectie aangevuld. Het vertrek van doelman Jeroen van Beek (hij stopt) wordt ingevuld door de ervaren keeper Joeri Epskamp (34) die in het verleden speelde voor Amsvorde, vele jaren voor Veensche Boys en afgelopen seizoen voor het Amersfoortse VOP.