VOP, Voor Ons Plezier maar dan ook voor de hele familie. Voor jongens en meisjes van 5 en 6 jaar, die nog niet in competitieverband spelen hebben we Kaboutervoetbal!!

Wat doen we?
Wekelijks wordt er een training georganiseerd waarbij de kinderen onder leiding van meerdere trainers in kleine groepjes (ingedeeld naar leeftijd) niveaugericht diverse oefeningen gaan doen. De ouders trainen (in wisselbeurten) de kinderen onder begeleiding van trainers van De Voetbalschool. Tevens worden er op zaterdagmorgen vaak onderlinge wedstrijdjes gespeeld en worden de spelers voorbereid voor de overgang naar ‘het echte werk’.

Wanneer?
De trainingen vinden plaats op woensdag van 15:30 uur tot 16:30 uur! Het seizoen voor de kabouters loopt van begin september  tot medio juni met een winterstop van medio december  tot begin februari (afhankelijk van de temperatuur en weersomstandigheden). Op zaterdagmorgen worden er regelmatig onderling wedstrijden gespeeld.

Kosten
De contributie bedraagt € 75,00 per seizoen. De kinderen kunnen gebruik maken van 2 proeflessen (aanmelden via kabouters@voetbal-vop.nl of via jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl).

Aanmelden na 2 proeflessen kan door dit formulier in te leveren bij VOP of per mail: ledenadministratie@voetbal-vop.nl.

De contributie wordt via ClubCollect geïnd. U krijgt hier via mail en/of SMS bericht over, waarna u via de beveiligde ClubCollect omgeving de contributie kunt voldoen.